Bestil
Afspændingsmassage >
Sportsmassage >
Wellness massage >
Om os - Behandlinger - Kontakt
 
m

BEHANDLINGER

Massagen er effektiv til behandling af smerter, samt forebyggelse af muskelspændinger, sygdomme og skader.  Alle behandlingsformer bliver kombineret og tilpasset dine behov.

30 minutter 300 kroner

60 minutter 500 kroner

90 minutter 750 kroner

AFSPÆNDINGS-MASSAGE

Mange oplever spænding og muskelsmerter i ryg, lænd, nakke eller arme, efter mange timer med forkert arbejdsstilling f.eks. ved en PC.  En afspændingsmassage er effektiv til behandling og  forebyggelse af muskelspændinger.
 

 

Alle behandlingsformer bliver kombineret og tilpasset dine behov. Vi anbefaler den normale afspændingsmassage for at opnå længerevarende resultater. 
 
En normal afspændingsmassage (60 min) er en helkropsmassage med særlig fokus på de områder, hvor du oplever smerter. En kort afspændingsmassage (30 min) er med fokus på det område, hvor du har smerter. 

SPORTSMASSAGE

Denne behandling fokuserer på at reducere smerter og forbedre den naturlige healingproces i forbindelse med en skade, f.eks. skader som løberknæ, springerknæ eller PFPS. Sportsmassage kan også bruges forebyggende til at lindre eller forhindre muskelømhed efter træning.
 
Vi anbefaler sportsmassage før udførelsen af en større fysisk præstation.
 
En kort aftale (30 min) er primært til udredning. En lang aftale (60 min) er behandling med fokus på skadesområder eller forebyggelse og de relaterede områder af kroppen.

WELLNESS-MASSAGE

Luksusmassage for dig, som vil forkæle dig selv.
 

 

Denne 90 minutter lange helkropsmassage har fokus både på dit mentale og dit fysiske velvære. Med en wellnessmassage behandling giver du din krop og sind et afstressende pusterum.
 
90 minutter med fokus på dig. 60 minutter er også muligt