Bestil
Afspændingsmassage >
Sportsmassage >
Wellness massage >
Om os - Behandlinger - Kontakt
 

OM OS

Vi er RAB certificeret og tilbyder fysiurgisk massage og sportsmassage. Hos Sjøberg Massage ønsker vi at skabe et trygt rum, så du kan få mest ud af din behandling og ikke distraheres af andre ting. Af samme grund er vores faste placering i vores eget hjem.

m

REDUKTION

Massage reducerer stress, angst, hovedpine, smerter og ømhed

m

TILPASSET DIG

Behandlingen bliver særligt tilpasset dig, dine behov og ønsker.

m

TEKNIKKER

Primære massage teknikker: MFR, MET, STR, TrP og oscillation

m

TRADITONEL

Massage baseret på traditionelle vestlige massageteknikker

Efter en længere karriere i musik-, film- og spilleindustrien besluttede jeg i 2019 for, at jeg ville væk fra store selskaber og tilbage til noget, hvor jeg kunne mærke, at jeg gjorde en forskel for den enkelte person.

 

Jeg valgte derfor at forfølge en gammel drøm: Jeg har altid haft en naturlig interesse for fysiologi og anatomi. Det besluttede jeg mig for at fordybe mig i, da jeg på den måde kunne kombinere både en faglig og personlig passion.

 

Jeg er uddannet fysiurgisk massageterapeut og idrætsmassør på Skolen for Kropsbehandling i Lyngby. Jeg er specialiseret indenfor smertelindring og afspændingsteknikker. En massage hos mig er afslappende og tilpasset dine specifikke ønsker og behov.

 

Personligt har jeg spillet fodbold fra jeg var 5 år, men i de senere år har min sportslige interesse ændret sig til tennis, som jeg spiller i Hareskov-Værløse Tennisklub.

 

 

Thomas Sjøberg

Indehaver

Certificeret massageterapeut og idrætsmassør

Thomas Sjøbergjpg

BELIGGENHED

 

Vores hyggelige klinik i Værløse er indrettet, så du kan føle dig tryg og sikker. Sindet og kroppen hænger uløseligt sammen.

 

Den bedste behandling får du derfor i trygge omgivelser – hvilket er den nøjagtige grund til placering af klinikken i det private hjem.

 

Besøg os her:

Hyldevej 13, 3500 Værløse